LONDEN

maandagpromo // 3 dagen

Begeleide reis Londen inclusief Harry Potter !

Ontdek Londen tijdens deze 3 daagse begeleide City Trip

Afreisdatum: 06/11/2018

Type organisatie: Eigen organisatie

€ 199

Per persoon

Boeken
#

CITYTRIP

BEGELEIDE CITYTRIP LONDEN INCLUSIEF DE MAGISCHE WERELD VAN HARRY POTTER

Toverstok in de hand! Bereid je voor op magische momenten tijdens de Warner Bros Harry Potter Studio Tour. Van de Grote Zaal naar de Griffoendor gemeenschappelijke ruimte, van de Ligusterlaan naar de hal van Potions, er is zoveel te doen en te zien. Je ontdekt de geheimen achter de schermen : de prachtige kostuums, de accessoires, de animaties, de technologie en talenten van de teams die betrokken zijn bij de saga van Harry Potter !

Ontdek bovendien de levendige wereldstad Londen. Van de Tower of London naar Westminster, van de beroemde Harrods luxe winkel gelegen in het exclusieve Knightsbridge, naar de drukke winkelstraten van Bond Street, Oxford Street en Carnaby Street. Breng een bezoek aan het indrukwekkende Windsor kasteel, aan het wassenbeeldmuseum “Madame Tussauds” en aan Camden Town, beroemd om zijn levendige markten, de streetart en de underground sfeer.

DAG 1

Lummen - Londen

Aan boord van onze luxe autocar doen we de oversteek met de Euroshuttle (duur 35 min) (of P&O in uitzonderlijke gevallen). Aangekomen in Folkestone, rijden we door het graafschap Kent richting Greenwich, een pittoresk voorstadje van Londen met zijn beroemde zeilboot, de Cutty Sark en bekend vanwege zijn planetarium en de Greenwich Observatory met zijn Nul Meridiaan (GMT). Via de Queen’s House, de Naval College, het Maritiem Museum komen we terecht bij de typische markthal met zijn talrijke foodstandjes waar je vrij kan lunchen. Vervolgens gaan we aan boord voor een cruise op de Thames (optie) die ons langsheen de belangrijkste historische monumenten en bezienswaardigheden voert : Big Ben, London Tower, Shakespeare’s Globe Theatre, de London Eye, St Paul’s Cathedral, de HMS Belfast... Aankomst in Westminster in het prestigieuze hart van Londen. Samen met de gids maken we een begeleide wandeling door het politieke hart van Londen richting Piccadilly Circus.

Om 14:30, vertrek naar de WARNER BROS Studio in Leavesden die op 31 maart 2012 werd geopend. Je ontdekt er de prachtige kostuums, accessoires, animaties en fantastische wezens die je ziet in de scènes van Harry Potter en je maakt kennis met de technologie en talenten van de teams die deel uitmaakten van de meest succesvolle saga van de geschiedenis.  (*) De timing en/of dag van het bezoek van de Warner Bros studio kan variëren.

Omstreeks 19:00 word je opgehaald en teruggebracht naar het Hotel Mercure Heathrow**** (of gelijkwaardig). Check-in in het hotel en laat diner (optie).

DAG 2

Vanaf 07:30 : uitgebreid English breakfast buffet.

Rond 09u00 vertrekken we naar het betoverende Windsor. Dit pittoreske stadje werd gebouwd rond het grootste bewoonde kasteel ter wereld, Windsor Castle. Ook nu nog verblijft ‘The Queen’ hier regelmatig tijdens weekends en wordt het complex gebruikt voor staatsbezoeken. Mogelijkheid tot bezoek van dit kasteel met audio-phones in verschillende talen (optie) en bewonderen van een uitzonderlijk 18e eeuws poppenhuis en kunstwerken van o.a. onze eigen Belgische schilders Rubens en Van Dijck.

Na een lunch (optie) vertrekken we naar het bruisende London waar de shoppingfans hun hart kunnen ophalen bij Harrods en in de bekende winkelstraten. Anderen kunnen kuieren door de parken, wandelen voorbij Buckingham Palace, of kunnen richting Covent Garden, Camden Town of Portobello Road. Voor ieder wat wils dus. U krijgt van ons een stadsplannetje met verschillende routes en wij helpen u om zelf op verkenning te gaan! 

‘s Avonds kan je de stad bewonderen ’by night’ dankzij een city tour en geniet je achteraf van een diner in een restaurant aan de Thames of in de stad (optie).

Musicalliefhebbers kunnen hun weekendje helemaal compleet maken met het bijwonen van de musical- klassieker ’Thriller’ in de ’West End’ van London (optie). De autocar brengt je na afloop naar het hotel.

DAG 3

Vanaf 07:30 : Engels ontbijt buffet.

09:00 : Met onze bagage aan boord van de bus verlaten we het hotel richting het wassenbeeldenmuseum ’Madame Tussauds’ (optie). Niet alleen kom je er oog in oog te staan met levensechte wassen beelden van wereldleiders, acteurs, sportfiguren, beroemde schrijvers, kunstenaars, popsterren en de vermaarde Hendrik VIII en zijn zes vrouwen; je beleeft er sinds kort ook een heuse Sherlock Holmes-experience, een ’innovatief theatraal live walkthrough-avontuur’ met de fictieve negentiende-eeuwse detective. Een taxirit doorheen het verleden, de ’Chamber of Horrors’ en een nieuwe 4D-film maken een bezoek aan Mme Tussauds een onvergetelijke belevenis.

12:30 : Bezoek aan Camden Town

Omstreeks 14:30 : Vertrek naar Folkestone en

terugkeer via de Eurotunnel (of P & O Ferries).

‘s Avonds, aankomst in België.

BENT U  GEEN HARRY POTTER FAN DAN KAN U DEZE ZELFDE REIS ONDERNEMEN MET EEN AAGEPAST PROGRAMMA VOOR DAG 1

DAG 1

Lummen - Londen

We vertrekken vanuit Lummen rijden naar Calais. We vertrekken met een Euro Shuttle onder het kanaal richting Folkestone in minder dan 35 minuten. U kunt hier eventjes de benen strekken. Vanuit Folkestone rijden we door het Graafschap Kent, verder tot in het Londense voorstadje Greenwich. In Greenwich wandelen we langs het planetarium en vooral ’the London Observatery’ waar de 0 meridiaan vertrekt. Via het Queens house, maritim musea en de ’Military academy’ komen we aan het haventje van deze stad waar u optioneel de boot kan nemen om via de Thames het prachtige London binnen te varen langs de Tower of London en daarna verder met de boot tot in Westminster (het hart van London). Hier beginnen we aan een eerste begeleide stadswandeling richting Waterloo Place. Om 18u00 vertrekken we naar ons prachtige hotel Mercure Heathrow (of gewijkwaardig). Check-in en avondmaal in het hotel (optie).

 • De Euroshuttle of P & O ferries
 • De accommodatie in het Mercure Heathrow**** (of gelijkwaardig) met Engels
 • ontbijtbuffet.
 • Alle vervoer met luxe autocar 4****
 • Alle genoemde externe bezoeken
 • Begeleid bezoek van Londen
 • Nederlandstalige begeleiding gedurende de hele reis
 • Reisdocumenten met tijdschema’s en gedetailleerd programma
 • De garantiefonds premie
 • Stadsplan
 • Belgische BTW (2,73 %)

Onderstaande extra's zijn niet inclusief

 • De maaltijden en de excursies (vermeld onder optie)
 • dranken en persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

OPTIEPAKKET ter plaatse te betalen

Cruise op de Thames
Bezoek (binnen) Kasteel Windsor
Ingang Madame Tussauds
Musical ’Thriller’
Diner dag 1 / lunch & diner dag 2

 • Identiteitskaart
Boek deze reis
Naam is een verplicht veld
Voornaam is een verplicht veld
Straat + nummer is een verplicht veld
Postcode is een verplicht veld
Gemeente is een verplicht veld
Email is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Kamertype Min Max Prijs Aantal
TweepersoonskamerPrijs per persoon 2 2 259
Tweepersoonsk zonder harry potterPrijs per persoon 2 2 199
Bezetting
Kamer Aantal personen

(* Verplichte velden)

Bereken prijs