Al Seef Heritage Dubai by Hilton ****
DUBAI // CHARME HOTEL

Welkom in Dubai, een bestemming die gekend staat voor de ultra moderne hotels. Verscholen langs de Dubai Creek vinden we dit Charme hotel.  Je waant je in een compleet andere wereld.

Vanaf € 275 voor 3 nachten

Afreisdatum: alle dagen mogelijk

Vanaf prijs per persoon voor 3 overnachtingen inclusief ontbijt.  De vlucht is hierbij niet inbegrepen.  Prijs is sterk afhankelijk van afreisdatum.  Vraag nu uw offerte aan.

Boek deze reis

 

Informatie
Offerteaanvraag

Al Seef Heritage Dubai by Hilton 4****

We bevinden ons op 10 kilometer van de Burj Khalifa en aan de oevers van Dubai Creek. De kruiden- en goudsoeks bevinden zich aan de overkant van de rivier, deze zijn bereikbaar met de watertaxi. U mag als gast van dit hotle gebruik maken van de faciliteiten van het  Canopy by Hilton hotel met gratis toegang tot het zwembad, de spa en het fitnesscentrum , het  vervoer van en naar is gratis.   U kan ook een combinatie maken van verschillende hotels om zo de sfeer op te snuiven van deze charme.  Het ontbijt is steeds inbegrepen.

Kamers

De kamers zijn uitgerust met al het moderne comfort.  Je hebt de keuze uit een standaard kamer met uitzicht op de Soeks of de Creek.  Er is ook de mogelijkheid om te verblijven in een suite.

Vluchtgegevens

Je kan rechtsteeks naar Dubai vliegen met Emirates, Reizen Meyers viedt vluchten vaan vanuit Brussel, Dusseldorf en Amsterdam.  Gezien de Covid situatie raden we echter aan om te vertrekken vanaf Brussel.  De transfer van de luchthaven naar het hotel is steeds privé.

Formaliteiten

Voor deze reis dien je te beschikken over een geldig internationaal paspoort.  Mbt Corona dient men voor afreis een negatieve corona test af te leggen (max. 72uur voor afreis).  Deze info kan tegen deze datum wel nog wijzigen.

Graag wil ik een offerte

U bent nog slechts 1 stap verwijderd van uw droomvakantie.  Gelieve onderstaande formulier in te vullen en onze vakantieadviseurs gaan voor jou aan de slag om je de gepaste offerte te bezorgen.

Reizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be