Cruise Middellandse zee
MIDDELLANDSE ZEE // INCLUSIEF VLUCHTEN // 8 DAGEN

De MSC Splendida is het zusterschip van de MSC Fantasia, schepen gebouwd voor uw maximale plezier en welzijn. Het schip is geheel gebouwd in Italiaanse stijl en voorzien van een prachtig interieur. Aan boord van de Splendida zal het u aan niets ontbreken en kunt u ultiem genieten van uw welverdiende rust.  Aan boord bevinden zich maar liefst 4 zwembaden, 12 whirlpools, koffiebars, winkels, formule 1 simulator en een interactieve 4d bioscoop. Ook aan de kinderen is gedacht, er is zelfs een speciale speelruimte waar ze zich kunnen uitleven. Na een heerlijke dag kunt u aanschuiven aan de prachtig gedekte tafels van een van de a la carte restaurants. Laat u verrassen door de chefs met verfijnde gerechten en geniet van goede wijnen.

Vanaf € 879 per persoon


VLUCHTEN + TRANSFERS + CRUISE + FOOIEN + ALL INCLUSIVE

Afreis 24/09/2022 - 8 dagen.

Boek deze reis
Programma
Ons Schip
Inbegrepen
Extra's
Prijzen/Kajuiten
Boekingsaanvraag

Reisprogramma

Dag 1 - Heenreis - Genua - Italië

Vlucht naar Genua, aansluitend transfer naar het schip en inscheping.
Brussel - Genua: 10u20 - 12u00
20kg ruimbagage inclusief

Dag 2 - Marseille - Frankrijk

Wanneer je aankomt in Marseille, bevind je je meteen in de oudste stad van Frankrijk en in een van de oudste steden van Europa. De stad heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 6de eeuw voor Christus. De haven heeft altijd het reilen en zeilen van de stad bepaald en hoewel de economische functie nu verdwenen is, is het nog steeds in ‘Le Vieux Port’ dat je het echte Marseille leert kennen. In de vele restaurants kun je niet alleen de authentieke sfeer van de stad proeven, maar ook de heerlijkste verse visgerechten.

Dag 3 - Dag op zee

Geniet van de luxe van het schip.

Dag 4 - Siracusa - Italië

Siracusa is één van de mooiste steden van Sicilië. In Siracusa vind je een groot archeologisch park met opgravingen uit de Griekse en Romeinse tijd, dat een bezoek waard is. Maar waar Siracusa echt populair om is geworden, is te danken aan het mooie eiland Ortigia, het oude centrum van Siracusa. Als je het over Siracusa hebt, komen de meeste verhalen voornamelijk vanuit Ortigia. In Ortigia is het te doen. Dat zie je direct zodra je over de brug richting dit oude centrum loopt. De wateren eromheen zijn gevuld met kleine (vissers)bootjes.  Op dit eiland vind je talloze gezellige eettentjes en cafés, winkels en mooie pleinen. De smalle en gezellige straatjes laten je verdwalen en op de meest gezellige plekken uitkomen.

Dag 5 - Taranto - Italië

De van oorsprong Griekse stad Taranto wordt ook wel de Stad van de Twee Zeeën” genoemd en  is gelegen op een landtong die de open zee scheidt en verdeelt het zogenaamde Mare Grande en Mare Piccolo. 

Dag 6 - Dag op zee

Geniet van de luxe van het schip.

Dag 7 - Civitavecchia - Italië

De haven van Civitavecchia is een van de grootste in Italië en is natuurlijk een bestemming van deze cruise in het Middellandse Zeegebied. Civitavecchia heeft een eeuwenoude geschiedenis vanwege de baaien langs de kust, die een perfecte schuilplaats boden aan schepen, waardoor het een natuurlijke haven werd, lang voordat cruiseschepen de zeeën bevoeren. De haven stond voor de Romeinen bekend als Centumcellae.  Van hieruit kan je eenvoudig Rome bezoeken.

Dag 8 - Genua - Italië

Na het uitchecken heb je aansluitend de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel.
Genua - Brussel 12u45 - 14u35

MSC Spelndida

De MSC Splendida is het zusterschip van de MSC Fantasia, schepen gebouwd voor uw maximale plezier en welzijn. Het schip is geheel gebouwd in Italiaanse stijl en voorzien van een prachtig interieur. Aan boord van de Splendida zal het u aan niets ontbreken en kunt u ultiem genieten van uw welverdiende rust.  Aan boord bevinden zich maar liefst 4 zwembaden, 12 whirlpools, koffiebars, winkels, formule 1 simulator en een interactieve 4d bioscoop. Ook aan de kinderen is gedacht, er is zelfs een speciale speelruimte waar ze zich kunnen uitleven. Na een heerlijke dag kunt u aanschuiven aan de prachtig gedekte tafels van een van de a la carte restaurants. Laat u verrassen door de chefs met verfijnde gerechten en geniet van goede wijne

UW SCHIP: MSC SPLENDIDA *****
Bouwjaar: 2008
Capaciteit: 4363 passagiers
Bemanningsleden: 1370
Lengte: 333 meter 

Wat is inbegrepen?

 • Vlucht van Brussel naar Genua
 • Transfer per autocar van de luchthaven van Genua naar de haven en terug
 • Haventaksen 
 • Luchthaventaksen
 • Het verblijf aan boord in de gekozen kajuitcategorie
 • Cruise volgens vaarschema
 • Volpension 
 • All inclusive (easy*)
 • Fooien
 • Alle activiteiten en animatie aan boord 

*Easy all inclusive

 • Tapbier
 • Selectie van huiswijnen per glas
 • Selectie van klassieke cocktails
 • Gemengde dranken en niet-alcoholische cocktails
 • Frisdranken en vruchtensappen per glas
 • Mineraalwater in flessen
 • Klassieke warme dranken (espresso, cappuccino, caffe latte, thee)

Extra opties voor deze reis

 Onderstaande extra's kan u bijboeken of zijn niet inbegrepen

 • De optionele excursies
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en/of reisverzekering
 • Luchthavenvervoer voor de heenreis (130 euro)

Dossierkost: 25 euro per dossier

Prijzen

BINNENKAJUIT TYPE FANTASTICA (dek 10 tot 13): 879uro pp

BUITENKAJUIT TYPE FANTASTICA (dek 5): 929 euro pp

BALKONKAJUIT TYPE FANTASTICA (dek 8 of 13) : 1009 euro pp

Boekingsaanvraag

Vul onderstaand formulier in en wij maken je boeking in orde.  Opgelet, MSC eist dat je volledig gevaccineerd bent, net zoals al het personeel.

Reizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be