Begeleide reis Malta
MALTA // BEGELEIDE REIS // 8 DAGEN

Malta is klein maar o zo mooi.  Van oude stadscentra, forten en mythische plaatsen tot ongerepte natuur.  Ontdek deze bestemming tijdens onze Nederlandstalig begeleide reis.

NIEUW PROGRAMMA - EXCLUSIEF REIZEN MEYERS 

Maritim Antonine & Spa****

We verblijven de hele reis in hotel Maritim Antonine & Spa ****.  Het hotel ligt vlak bij het grootste strand van Malta aan Mellieha Bay.  Hier bewondert u de prachtige uitzichten over de majestueuze oceaan en de glooiende heuvels.  Met fantastische faciliteiten zoals een luxueuze spa, restaurants, bars en nog veel meer, is dit de ideale plek om helemaal tot rust te komen.  De ideale uitvalsbasis voor deze trip.

 

€ 1150 per persoon

Eénmalige afreis: 22/04/2023 

Maximum 20 deelnemers

8 dagen, 7 nachten

VOLZET

Boek deze reis
Informatie
Inbegrepen
Extra's
Boekingsaanvraag

Programma rondreis Malta

Dag 1 | Brussel - Malta

We vertrekken met een avondvlucht naar Malta waar we toekomen rond 22u30.  Ter plaatse word je verwelkomt door jullie gids 'Doris'.  Ze zal jullie deze week alle geheimen van  Malta tonen.  Aansluitend een transfer naar het hotel. De komende 7 nachten verblijf je in het prachtige hotel Maritim Antonine & Spa**** . Hier kan je op de vrije momenten volop genieten van de faciliteiten. 

Dag 2 | MARSAXLOKK

Na het ontbijt vertrekken we op onze eerste excursiedag.  We rijden vandaag naar het zuidelijke deel van Malta voor een bezoek aan de tempels, ouder dan de piramides in Egypte, onderweg maken we eerst een stop voor een super leuke boottocht aan de blauwe grot.  Aansluitend brengen we een bezoek aan het vissersdorpje Marsaxlokk. Hier kan je de kleurrijke boten bewonderen, wandelen op de promenade en genieten van de lunch (niet inbegrepen) in een van de restaurants aan de zee.  Rond 17u30 plannen we terug aan te komen in het hotel.

Ontbijt & diner inclusief

Dag 3 | VALLETTA

Vandaag staat er een bezoek aan Valetta op het programma, de hoofdstad van Malta. Hoogtepunten: St Johns kathedraal, Upper Barakka Gardens, Grand Masters Palace, Unieke architectuur van de oude gebouwen en balkons van Valletta, uitzicht op de haven en uitzicht op de 3 steden. Tevens krijg je vrije tijd om de stad zelf te ontdekken of te winkelen !

Ontbijt & diner inclusief

Dag 4 | MDINA

We bezoeken vandaag Mdina.  Mdina is een volledig ommuurde stad in het centrum van het eiland.  Het was tot 1530 de voormalige hoofdstad van Malta, met een rijk verleden. Mdina telt ongekend veel gebouwen uit de Middeleeuwen, we bezoeken zeker de kathedraal en het museum.    De catacomben van St Paul in het aangrenzende Rabat staan vandaag ook op het programma.

Ontbijt & diner inclusief

Dag 5 | vrij

Een vrije dag om te relaxen of Malta op eigen houtje te ontdekken.

Ontbijt & diner inclusief

Dag 6 | GOZO

Na het ontbijt rijden we naar de haven, hier nemen we de veerboot naar Gozo da we bereiken na ongeveer 30 minuutjes varen.  Het is een oase van groen en van grillige rotsformaties Het  heeft tevens zeker een vleugje cultuur voor jou in petto.  Vele tientallen plekjes schitteren in de zon en weldra ook op je foto's.  Natuurplekjes aan het strand met kliffen, baaien, 'gaten' gevuld met water.  We bezoeken o.a. de Citadel, Victoria, Inland Sea, Fungos Rock, Ggantija Tempels, Zoutpannen, Xlendi. Lunch in het vissersdorpje Xlendi is inclusief.

Ontbijt, lunch, diner inclusief

Dag 7 | SLIEMA

We gaan naar Sliema voor een boottocht langsheen de wondermooie kust. Daarna bezoeken we de beroemde 3 steden. Isla, Bormla en Birgu. We bezoeken het paleis in Birgu  en na deze geweldige ervaring, is er vrije tijd voor een hapje en drankje. Diner in het hotel.

Ontbijt & diner inclusief

Dag 8 | Terugreis

 We verlaten het hotel net na de middag voor de terugvlucht.  

 

HEEN 
Brussel - Malta 19u50 - 22u30

TERUG 
Malta - Brussel 16u05 - 19u00

Wat is inbegrepen?

  • Internationale vluchten met Air Malta
  • ruimbagage 23kg pp + handbagage
  • Lokaal transport in comfortabele minibus/autocar met airconditioning
  • Alle overnachtingen in het vermelde hotel
  • Inkomgelden bij de bezoeken
  • Diensten van onze Nederlandstalige gids

Extra opties voor deze reis

 Onderstaande extra's kan u bijboeken:

  • Annulatie- en/of reisverzekering
  • Luchthavenvervoer (voordeeltarief 130 euro voor heen en terug)

Dossierkost: 25 euro per dossier
Toeslag single:  270 euro

Boek deze reis

DEZE REIS IS VOLZET

nReizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be