Hotel in de kijker Kroatië
KROATIE // ROVINJ

FAMILY HOTEL AMARIN ROVINJ
Het schilderachtige Rovinj was ooit een eiland maar is in de loop der tijd langzaam maar zeker vastgegroeid aan het vaste land. Het oude centrum is een doolhof van kronkelende straatjes, schattige doorkijkjes en gekleurde gevels. Iedere woning heeft een andere vrolijke kleur gekregen en dat zorgt voor een bijzonder gezellig sfeertje. Niet alleen de huizen hebben vrolijke kleuren maar ook de boten die in de haven dobberen zijn vaak rood, oranje of blauw. Daarmee is Rovinj het meest kleurrijke stadje van Kroatië.

Prijs op aanvraag, vraag nu je offerte

Open van 1/4 tot 31/10

Boek deze reis

 

Informatie
Inbegrepen
Extra's
Boekingsaanvraag

FAMILY HOTEL AMARIN ROVINJ

Prachtig hotel met een opvallende architectuur.  Naar onze mening is dit hotel 5* waard.  Family Hotel Amarin biedt alles wat je van een modern hotel kunt verwachten: ruime, comfortabele kamers, een moderne wellness, uitstekende buffetten en een prachtig zwembadencomplex, zowel indoor als outdoor (met een 'lazy river' van 200 m2). Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma. Dit is echt een kinderhotel. Bij de receptie kunnen de kids al meteen van de glijbaan als de ouders aan het inchecken zijn. Er is een speelterrein in de lobby met klim- en klauterplekken. In de gangen en de kamers is alles op kinderhoogte. Alles maar dan ook echt alles is gericht op kinderen.

Maaltijden

Je logeert hier steeds op basis van vol pension.  Zowel ontbijt, lunch als diner zijn in buffert vorm.  Met iedere avond een chocolade fontijn !
Tjjdens de maaltijden zijn ook enkele drankjes inbegrepen (sapjes).

Waterplezier

 Het hotel beschikt overdekt een prachtig zwembad (200 m2) met apart kinderbad (118 m2), openluchtzwembad (200 m2) met apart kinderzwembad (300 m2). Ligstoelen, parasols en handdoekenservice aan het zwembad en het strand.  Of zoek één van de baaitjes op, het hotel is aan de zee gelegen

Rovinj

Het hotel heeft een stijger van waaruit er ieder uur een bootje vaart naar het centrum van  Rovinj en terug.

Wat is inbegrepen?

  • Verblijf in het hotel
  • Vol pension

Extra opties voor deze reis

 Onderstaande extra's kan u bijboeken:

  • Vluchten
  • Huurwagen
  • Annulatie- en/of reisverzekering; informeer naar onze voorwaarden

Dossierkost: 25 euro per dossier

Boek deze reis

U bent nog slechts 1 stap verwijderd van uw droomvakantie.  Gelieve onderstaande formulier in te vullen en onze vakantieadviseurs gaan voor jou aan de slag.

Reizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be