Winter Adventure Finland
Een reis vol activiteiten

8-daagse wintervakantie in Levi, Finland

Ontdek het echte Lapland in Levi, tijdens onderstaande reis doe je tal van activiteiten, hier kunnen we er nog een heel aantal aan toevoegen.

Yves

Onze specialist voor deze reis

Yves

Overzicht
Inbegrepen
Meer info
Aanvraag offerte

Winter Adventure FinlandPOPULAIR!

Sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, huskysafari

Dit is een individuele reis, jaarlijks hebben we ook een groepsreis, hou onze website in de gaten want deze zit steeds super snel vol.

Start een offerte aanvraag

Prijs vanaf 999 euro

Inclusief vlucht!

Programma

Vlucht

Amsterdam - Kittilä - Levi

Met de vlucht vanaf Amsterdam kom je aan op de luchthaven van Kittilä. Na een transfer check je in bij Hotel Hullu Poro, wat ‘gek rendier’ betekent. Daarna heb je nog de hele middag om Levi te ontdekken.

Dag 1
Stop

Sneeuwscootersafari

's Middags zal je zelf zien hoe snel je uit de bewoonde wereld in een prachtig, ruim- en wit landschap terecht komt. De gids legt je het gebruik en de veiligheid van je sneeuwscooter uit. Je maakt kennis met Lapse natuur; de besneeuwde bossen en bevroren meren. Geniet tijdens een pauze, van een glas warme bessensap. Na ongeveer twee uur keer je terug in Levi.

Dag 2
Stop

Vrije dag

Als je vandaag iets actiefs wil doen zijn er verschillende mogelijkheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Snow Village, ga op bezoek bij de rendieren of ga een dagje skiën!

Dag 3
Stop

Vrije dag

Vandaag kan je bijvoorbeeld de poolnacht ervaren door een sneeuwscootertocht in de buurt van Levi te maken. Met een beetje geluk is het onbewolkt en wijzen de maan en de sterren, en misschien zelfs het noorderlicht, je de weg.

Dag 4
Stop

Sneeuwschoenwandeling

Onder begeleiding van een gids zal je de stilte en de indrukwekkende natuur nog beter leren waarderen. Nadat je sneeuwschoenen en stokken hebt gekregen ga je het mooie landschap van Levi ontdekken. Onderweg vertelt uw gids verhalen over het leven en de mensen in Lapland. Geniet tijdens de tocht, die ongeveer twee uur duurt, van een welverdiend drankje, alvorens je weer terugkeert naar Levi.

Dag 5
Stop

Huskysafari

Nadat je alle noodzakelijke kleding hebt gekregen, vertrek je per bus naar de huskyboerderij voor een onvergetelijke belevenis op een hondenslee! Deze vriendelijke honden zullen je hartelijk verwelkomen en je met plezier door de Lapse wildernis leiden. Na de kennismaking maak je een tocht van ca. één uur.

Dag 6
Stop

Vrije dag

Ga lekker skiën, snowboarden of langlaufen in Levi en de directe omgeving.

Dag 7
Vlucht

Kittilä - Amsterdam

Transfer naar de luchthaven van Kittilä.

Dag 8

De retourvlucht Amsterdam-Kittilä met TUIfly in de Economy klasse is inbegrepen samen met de luchthavenbelasting en brandstofheffing ca. € 40 p.p. Voor deze reis is 20 kg ruimbagage inbegrepen en ook een CO2 compensatie. Transfer van de luchthaven naar het hotel en terug. 7 nachten in een kamer met douche/toilet op basis van logies/ontbijt. De activiteiten volgens programma zijn inbegrepen en de reis wordt begeleid door een Engels sprekende gids. Een verzekering voor de sneeuwscooter met een eigen risico van max. € 980 is eveneens inclusief

  • Vluchten
  • transfers
  • activiteiten zoals vermeldt in programma
  • accommodatie
  • ontbijt
  • belasting en taksen
  • Engels sprekende gids

Meer info

Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie

Personalia

Vul onderstaande gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte

Personalia
Informatie met betrekking tot de reis

Reizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be