Vaarvakanties
BELGIE // VAARVAKANTIES

Word kapitein van uw boot zonder vaarbewijs op de Belgische waterwegen. Ontdek België op een andere manier en beleef een fantastische ervaring.

 

vanaf € 999 euro pp voor 7 nachten

Afreisdatum: 
Je kan deze boten huren vanaf 31/03 tot eind oktober.

Boek deze reis
Informatie
Inbegrepen
Extra's
Offerteaanvraag
Boten

Vaarvakanties België

België, beroemd om haar chocolade en kant, heet u van harte welkom! Combineer uw boot vakantie België met een stedenbezoek, en geniet ook van het vredige platteland en de eeuwenoude plaatsen, verbonden door de mooie Vlaamse waterwegen. Vanuit Nieuwpoort, startplaats van uw België boot, vaart u op een netwerk van in elkaar overlappende kanalen en rivieren. En vergeet niet, varen in België is niet alleen plezierig maar ook avontuurlijk! 

Praktisch

Voor het 'besturen' van onze boten heb je geen vaarbewijs nodig.  De boten zijn maximum 15meter lang.
De vertrekhaven is steeds Nieuwpoort, voor je vertrek krijg je een volledige 'breefing' over hoe alles werkt enz.  Een schipper gaat tevens samen met jou even het water op om je tips & trick te geven, daarna is het aan jullie zelf !

Overnachten doe je op je boot, deze zijn volledig uitgerust met kajuiten, keuken, badkamer ....  Het bad- en bedlinnen is steeds inclusief.

Route

 Je kiest uiteraard zelf waar je naartoe gaat varen.  Je krijgt een kaart mee met alle mogelijk stops/routes en uitleg over aanlegplaatsen, sluizen enz.
Enkele voorbeeldroutes:
Nieuwpoort - Veurne - Ieper - Diksmuide - Nieuwpoort (totaal 14uur varen, 8 sluizen, 4 nachten)
Nieuwpoort - Oostende - Brugge - Deinze - Gent - Nieuwpoort (totaal 25uur varen, 4 sluiten, 7 nachten)

Wat is inbegrepen?

  • van 3 tot 7 overnachtingen 
  • kaarten van de gekozen route
  • Uitleg van een schipper die je alle instructies geeft, er is geen ervaring of vaarbewijs vereist

Extra opties voor deze reis

 Onderstaande extra's kan u bijboeken:

  • Annulatie- en of reisverzekering
  • Eindschoonmaak

Dossierkost: 25 euro per dossier

Boek deze reis

U bent nog slechts 1 stap verwijderd van uw droomvakantie.  Gelieve onderstaande formulier in te vullen en onze vakantieadviseurs gaan voor jou aan de slag.

Boten

Zoals er verschillende type hotels zijn, zijn er uiteraard ook verschillende boten waar je kan uit kiezen.  De keuze is afhankelijk van de grote, de luxe enz..   Hieronder een kort overzicht.  Binnen iedere categorie zijn meestal een 10 verschillende type boten.   Wij helpen u graag bij uw keuze.

Premium boten

Onze Premium boten zijn allemaal standaard voorzien van een indrukkend ruime top deck en een barbecue/bakplaat en een koelkast. De salon en de keuken zijn licht en ruim met grote doorzonramen en de badkamers zijn groter. De boeg- en hekboegschroeven zorgen ervoor dat u met gemak aanmeert en manoeuvreert. U zult op de waterwegen het meest beneden worden aan boord van een Premium boot! 

Comfort Plus boten

 De ruime interieurs zijn modern en kwalitatief om in stijl te kunnen varen. Alle boten hebben air-conditioning, elektrische toiletten, en dekkussens. De meeste van onze Comfort Plus boten hebben ook ingebouwde Barbecue bakplaat op het dek.

Comfort boten

 Onze Comfort boten zijn ruim en hebben alles wat u nodig heeft voor een vaarvakantie aan boord. Alle Comfort boten kunnen aansluiten op landstroom voor bijvoorbeeld elektrische toiletten.

Standaard boten

 Onze Standard boten worden al vele jaren gewaardeerd door onze klanten. Hoewel het interieur wat traditioneler is, de faciliteiten en het toebehoren wat eenvoudiger zijn, zijn de boten schoon, goed onderhouden en uitgerust met alle onmisbare faciliteiten voor een aangenaam verblijf – inclusief bedlinnen en handdoeken.

Reizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be