Silversea begeleide cruise Oost-Canada & Niagara
CANADA // GROEPSREIS // 18 DAGEN

Stap op de award-winning Silver Shadow 5*, een van de klassieke, verzorgde schepen van Silversea. Deze staan voor luxe en kwaliteit in combinatie met de romantiek van reizen per schip. Aan boord voel je constant de invloed van de Mediterrane cultuur en Italiaanse klasse, en dat op een zeer hoog niveau. Dit is ‘la dolce vita’ voor ervaren reizigers die houden van het Europese karakter in een zeer elegante omgeving. De interieurs zijn geïnspireerd door de gouden tijden van het cruisen. Er heerst een warme, intieme sfeer en zoals de meeste luxerederijen hanteert ook Silversea een all-inclusive formule.

Vanaf €6995 per persoon o.b.v. Vista Suite

Afreisdatum: 
07/07/2024

Vanaf prijzen in een Vista Suite, informeer naar onze tarieven in Classic Veranda Suite of Deluxe Veranda Suite.

INCL. VLUCHTEN & ALL-INCLUSICE SERVICE

Unieke reis

Boek deze reis
Programma
Inbegrepen
Extra's
Informatieaanvraag
Vluchten
Schip

Groepsreis Canada & Niagara

Deze 18-daagse begeleide rondreis start in de Canadese hoofdstad Ottawa en gaat zo langs Kingston naar Toronto. De route is gericht op de geschiedenis van de settlers in Canada en het ontdekken van de prachtige natuur rondom. Een van de hoogtepunten is ongetwijfeld een bezoek aan de machtige Niagara Falls; op de grens tussen de VS en Canada en 2 van de machtige Great Lakes: lake Erie en Lake Ontario. Dichter bij Boston komen we dan in Mohawk land. Boston zelf is de bakermat van de Amerikaanse onafhankelijkheid met een bijzonder rijke geschiedenis. Van hieruit scheept u in voor het vervolg van de reis: een 11-daagse cruise met luxerederij Silversea langs de oostelijke kust van Canada en New England. Ontschepen doen we Quebec City, waar u nog een extra dag ter plaatse heeft vooraleer terug naar huis te vliegen na een boeiende reis.

Dag 1 Brussel - Ottawa

Vandaag start je vakantie en vlieg je per comfortabele vlucht vanuit Brussel naar Ottawa. Na aankomst staat de transferbus die je naar het hotel brengt je al op te wachten. Hier volgt de overnachting in Ottawa.

Dag 2 Aanvang rondreis

Aanvang Rondreis In Ottawa Via Kingston, Aankomst In Toronto. Na Het Ontbijt Volgt Een City Tour Door Ottawa. Aansluitend Via Kingston Naar Torronto.

Dag 3 Toronto

Volledige Dag Met Begeleid Bezoek Aan De Stad.

Dag 4 Toronto – Niagara

Bij Het Verlaten Van Toronto Wordt Nog Een Antibellum Mantion Bezocht. 'S Avonds wordt er nog een Wandeling Langs De Canadese Kant Van De Niagara Watervallen gemaakt.

Dag 5 Niagara

Volledige Dag Om De Amerikaanse Zijde Van De Watervallen Te Bezoeken. Incl. Boat Trip.

Dag 6 Niagara - Syracuse - Albany

Dag 7 Albany - Boston

Aangekomen In Boston Volgt Een City Tour In De Stad Waar De Amerikaanse Onafhankelijkheidstrijd Begon.

Dag 8 Boston

 Check-Out Hotel, 'S Ochtends Wandeling Langs De Red Line, In De Voetsporen Van De Boston Tea Party.

Dag 9 Start Cruise

Aansluitend Inscheping Aan Boord Van Silver Shadow.

Dag 10 Portland Maine (USA)

Dag 11 Dag op zee

Dag 12 Halifax (Canada)

Dag 13 Iles De La Madeleine (Canada)

Dag 14 Charlottetown Prince Edward Island (Canada)

Dag 15 Dag op zee

Dag 16 Saguenay (Canada)

Dag 17 Quebec City (Canada)

Dag 18 Quebec City (Canada)

Wat is inbegrepen?

 • De cruise in Silversea All-Inclusive service op basis van dubbele bezetting in de suite
 • Privé transfers van bij u thuis tot de luchthaven heen/terug
 • Internationale vluchten heen/terug in Economy-klasse
 • Rondreis (landprogramma) op basis van verblijf met logies
 • Hotelovernachting in Ottawa voor aanvang van de cruise
 • De transfers ter plaatse
 • EXTRA bij ATC Cruises: $300 boordkrediet/suite
 • Alle maaltijden en alle frisdranken, speciale koffies, geselecteerde wijnen en spirits in alle bars, salons en restaurants
 • De fooien zijn inbegrepen
 • 1 excursie naar keuze in elke haven
 • Naar uw persoonlijke wensen gevulde minibar in de hut
 • 24u/24u Butler Service (tijdens de cruise)
 • De havengelden en Belgische BTW zijn inbegrepen

Extra opties voor deze reis

Niet inbegrepen 

 • Persoonlijke uitgaven zowel aan boord van de Silver Shadow als aan wal
 • Alle verzekeringen 

Dossierkost: 35 euro per dossier

Vraag uw offerte

We bezorgen je een offerte op maat, hierna kan u rustig beslissen als u wenst te boeken of niet.

Vluchten

Heen- en terugvlucht in Economy-klasse

Het Schip

De vloot van Silversea Cruises is uitgebreid met de Silver Shadow en in juli 2001 werd de Silver Whisper toegevoegd. Aan boord van deze schepen zijn de faciliteiten nog uitgebreider en treft u een computer en conference centre, de wijnbar Le Champagne, barbeque bij het zwembad en The Humidor Sigar Club. In de avonden wordt u culinair verwend door de chef aan boord, die de handtekening van Relais & Châteaux bij zijn creaties mag plaatsen. Zilveren bestek, chinees porselein en het fijnste kristal en tafellinnen zorgen voor de omlijsting.

Luxe... en nogeens luxe

Kom aan boord op één van de vier Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs alcoholische dranken, cocktails, fooien... Op deze schepen vergeet U echt alles en geniet u van de luxe, service … Er bestaat altijd een overtreffende trap, alhoewel dit in de cruisewereld moeilijk te realiseren is. Op Silversea Cruises is het juist absoluut van toepassing. Sinds de oprichting in 1994, is Silversea Cruises een toegewijde leverancier van ultieme, luxe cruise vakanties. Aan boord merkt u dit door onder andere de ruime suites en een excellente keuken. Maar meer nog door de onzichtbare verwennerij die zo natuurlijk lijkt te zijn voor de bemanning aan boord.

De ultimate travel experience

Ontwerpers, designers en architecten zijn geëngageerd om de mooiste en meest elegante cruiseschepen te bouwen. Met een capaciteit van rond de 380 passagiers klein genoeg voor het bevaren van de kleine wateren in een intieme sfeer en toch voorzien van alle comfort. De 6-sterren service van deze rederij wordt alom in verschillende beoordelingen geroemd! Maaltijden kunnen à la carte gekozen worden in één van de restaurants of kunnen bij een gezellig tête-à-tête genuttigd worden in de suite. De keuken is Europees getint of typisch Amerikaans, en bij speciale gelegenheden kan u genieten van sublieme gerechten die worden bereid door gerenommeerde chefs. De verfijnde details maken deze luxeschepen zelfs nog exclusiever: zilveren tafelservice van Christofle, accessoires van Bvlgarie, Champagne van Moët & Chandon en kaviaar van het beste huis. Daarenboven worden op speciale cruises internationaal gekende gastsprekers uitgenodigd.

Faciliteiten

Rond het buitenzwembad is veel zonnedekruimte. Behalve twee whirlpools, is er een fitnesscentrum en een sauna met massage-afdeling. Het fraaie theater met balkon heeft oplopende zitplaatsen. Zowel voor als achterop de schepen bevindt zich een panorama lounge. Verder kan men ontspanning vinden in de kaartkamer, de bibliotheek en natuurlijk ook in het casino. Er is een winkeltje en een kapsalon.

nReizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be