Heeft u een vraag?

Onze specialisten helpen u graag op weg met het beste reisadvies.  Bel ons op 011/22.87.67 of spring even binnen.

Warme initiatieven

Dankzij jullie boekingen kunnen wij doorheen het jaar mooie initiatieven steunen voor mensen die het wat moeilijker hebben.

Kinderen van Mantadale

Nadat onze klant Anne een reis bij ons boekte naar Kenia verloor ze haar hart aan dit land. Sindsdien zet ze zich in voor de kinderen van Mantadale, een arm dorpje in Kenia. Uiteraard voelde we ons bij Reizen Meyers enorm aangesproken door dit verhaal en besloten we deze initiatieven te steunen.

Door iedere boeking die jullie bij ons maken, sparen we geld om 10 kinderen te ondersteunen. Deze financiële bijdrage zorgt ervoor dat de lokale kinderen naar school kunnen gaan en een kans hebben op een beter leven.

De (b)engeltjes gesteund door Reizen Meyers

Dankzij de rechtstreekse band met Anne weten we dat dit project betrouwbaar is en onze gifts ook echt voor de toekomst van de kinderen gebruikt worden. Wij danken jullie dus, onze klanten, om dit samen met ons te realiseren en de wereld juist dat tikkeltje beter te maken.

Een dikke dankjewel vanwege Lulu, Hassan, tweeling Gaston en Liston, Yusuf, Nelice, Doricus, Stanley, Clinton en Goffry. Leerlingen eerste en tweede leerjaar & eerste en laatste kleuterklas

Unieke smaak, unieke makers: Limoncello met liefde

Yves zijn vrouw, Katrien, werkt op de afdeling ‘Het Roer’ bij Covida. Dit is een organisatie die ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met een (verstandelijke) beperking. Bij Het Roer zorgen begeleiders zoals Katrien voor een leuke dagbesteding voor deze volwassen. Een voorbeeld: zelfgemaakte heerlijke Limoncello.

Om onze klanten te verwennen en steun te bieden aan dit prachtige initiatief kopen we deze Limoncello aan en delen we deze op regelmatige basis uit aan onze klanten bij boeking. Opnieuw dus een dikke dankjewel voor jullie vertrouwen om met Reizen Meyers op reis te gaan. Zonder jullie steun zouden we dergelijke initiatieven niet kunnen sponseren.


nReizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be