Heeft u een vraag?

Onze specialisten helpen u graag op weg met het beste reisadvies.  Bel ons op 011/22.87.67 of spring even binnen.

Reis verzekeringen

Net zoals bij een vakantie is het belangrijk de juiste verzekering af te sluiten.  Reis je alleen, reis je meerdere keren per jaar.  Boek je enkel een vlucht of een heel pakket, dit zijn allemaal zaken die je type polis kunnen beïnvloeden.  Graag informeren wij u over de verschillende mogelijkheden.

Onafhankelijk advies

Reizen Meyers is niet gebonden aan één maatschappij en kan voor u de beste oplossing vinden, wij werken samen met onderstaande partners.

Tijdelijke verzekeringen

Deze verzekering is geldig voor 1 reis.  Reis je vaker dan kan je kiezen voor een jaarpolis.   Jaarpolissen mogen enkel afgesloten worden voor mensen die onder hetzelfde dak wonen, woon je op verschillende adressen kies dan voor de tijdelijke polis.

Jaarpolissen

Reis je meer als één keer per jaar dan is een jaarpolis veel interessanter.  Ook de reisverzekering voor verre bestemmingen is voordeliger op jaarbasis als voor één reis.  De reizen dienen niet allemaal in ons kantoor geboekt te worden.  Een weekendje Amsterdam, een wereldcruise of een roadtrip door de USA zijn allemaal verzekerd.

NIEUW: Covid en annulatie

Een positieve test volstaat om je reis te mogen annuleren en een terugbetaling aan te vragen bij de verzekering.   Nieuw is dat je nu ook kan annuleren als er plots een land je verplicht om gevaccineerd te zijn, meer info in ons kantoor. (niet geldig bij alle maatschappijen)

Alle polissen zijn onderworpen aan voorwaarden, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze van de verzekering zodat je zonder zorgen kan reizen.  

Vraag een offerte

Welke verzekering past het beste bij uw reis en uw gezinssamenstelling, laat het uitrekenen door ons.


nReizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be