De Marken per Vespa
ITALIE // DE MARKEN //VESPA

De Marken, ook gekend als Marche, is een minder gekende regio van Italië maar zeker de moeite waard. Deze rustige regio is betaalbaarder en heeft een kleinere stroom aan toeristen. Marche beschikt over een prachtige en soms woeste natuur met fantastische uitzichten. Daarnaast staat gastvrijheid en positiviteit centraal in deze regio. Laat u verrassen door al het moois dat deze verborgen parel te bieden heeft.

 

vanaf €305 per persoon

Voor 4 dagen, 3 nachten in laagseizoen. 2 dagen Vespa inbegrepen.

Boek deze reis
Informatie
Hotels
Inbegrepen
Extra's
Offerteaanvraag

Ontdek De Marken per Vespa

Ontdek De Marken via onze onderstaande tours. We bieden 4 verschillende ritten aan die steeds een ander stukje van deze eerder ongekende regio onthullen. Stel nu zelf je reis samen en kies onder 'hotel' uw gewenste verblijf waar u heerlijk kan wegdromen en genieten van het mooie Italië. Alle bijkomende informatie krijgt u van ons tijdens het boeken.

Sassi Tour (70km)

Leer tijdens deze tour de verborgen natuur en de geschiedenis van Marche kennen. Op deze route rijdt u voorbij adembenemede uitzichten terwijl u stopt bij indrukwekkende forten, nederzettingen en grotten. Eén van deze stops zijn de grotten van Frasassi, een imponerend ondergronds grottencomplex dat bekend staat als één van de meest speciale grotten in Europa.

Stops: Serra de’ Conti - Arcevia - Grotte di Frassassi - San Vittore – Genga – Avacelli – Castiglioni - Serra de’ Conti

Verdicchio Tour (85km)

Deze tour is ideaal voor de wijnliefhebber om de lokale wijnen van Marche te leren kennen. Verdicchio staat in teken van de witte wijn en Lacrima di Moro is dé plaats voor de rode wijn. Daarnaast heeft deze tour ook veel te bieden op cultureel vlak. De geschiedenis leren kennen in Poggio San Marcello of gezellig rondwandelen in een middeleeuws stadje? Dat is allemaal mogelijk tijdens deze memorabele tour.

Stops: Serra de’ Conti - Poggio San Marcello – Castelplanio - Cupramontana – Staffolo – Jesi - San Marcello - Morro d’Alba - Belvedere Ostrense – Montecarotto - Serra de’ Conti

Senigallia Tour (68km)

Deze tour is ideaal om verkoeling op te zoeken in de zee en te relaxen op prachtige zandstranden. Tijdens de route heeft u een prachtig uitzicht op heuvels en natuur in de omliggende regio. Daarnaast kan u genieten van een gezellige wandeling en de Italiaanse gastronomie tijdens een van de stops.

Stops: Serra de’ Conti - Ostra Vetere - Senigallia – Ostra - Belvedere Ostrense - Serra de’ Conti

Valcesano Tour (104km)

Dit is de langste tour die we aanbieden in Marche, maar ook de meest authentieke. Leer de streekproducten en lokale ambachten van de regio kennen. Daarnaast kan u een gastronomisch hoogtepunt beleven in het dorpje Cartoceto. Ontdek de lokale kazen en wijnen terwijl u gezellig een terrasje doet. De stop in Corinaldo heeft dan weer veel te bieden op cultureel vlak.

Stops: Serra de’ Conti – Barbara - Castelleone di Suasa – Fratterosa – Barchi – Cartoceto – Serrungarina – Mondavio – Corinaldo – Barbara - Serra de’ Conti

Kies zelf uw gewenste verblijf

Tijdens uw Vespareis kan u in één van deze prachtige hotels overnachten. Een hotel te midden van de natuur of liever een verblijf met een uitstekende ligging voor sightseeing? Ontdek uw ideale hotel hieronder.

Vittoria Il Graditempo County House (Rosora)

Dit landhuis biedt een fantastisch uitzicht op de heuvels in de regio. Daarnaast heeft het ook een zeer centrale ligging waardoor u zich vlot kan verplaatsen. Iedere kamer is uniek en heeft dus een andere inkleding. Kom tot rust terwijl u geniet van het uitzicht aan het buitenzwembad.

Vanaf €305 p.p. voor 4 dagen, 3 nachten in laagseizoen. 2 dagen Vespa inbegrepen.
Vanaf €320 p.p. voor 4 dagen, 3 nachten in hoogseizoen. 2 dagen Vespa inbegrepen.

*Mogelijkheid om verblijf te verlengen (met of zonder Vespa)

Verlengingshotel

Wens je na de Vespareis nog verder te genieten van de zon, zee en het strand? Kijk dan snel hieronder voor het ideale hotel om je vakantie mee te verlengen. 

Terrazza Marconi (Senigallia)

Dit moderne hotel ligt op een paar meter van het bijhorende privé strand in Senigallia. Het dakterras biedt een panoramisch uitzicht waar u gezellig kan ontbijten. Dit verblijf is de ideale plek om te relaxen en te genieten van de zon, zee en het strand.

Prijzen op aanvraag

Wat is inbegrepen?

 • Verblijf in een dubbele kamer
 • Ontbijtbuffet
  • Gebruik van Vespa met ongelimiteerd aantal km (1 Vespa per 2 personen)
  • Vespa geleverd aan hotel
  • Helm, roadbook, plan, informatieboekje over alle tours en een lijst met restaurants in de buurt van uw verblijf
  • Technische assistentie
  • Briefing: zowel een technische (hoe veilig rijden met een vespa) alsook een informatieve briefing.
  • Verzekering aan derden ( burgerlijke aansprakelijkheid), diefstal en brand.

Extra opties voor deze reis

 Onderstaande extra's kan u bijboeken:

 • Annulatie- en/of reisverzekering
 • Extra Vespa
 • GPS Navigator 
 • Vespa Damage Waiver (bijkomende verzekering die alle schade dekt aan de Vespa)

Dossierkost: 15 euro per dossier

Offerteaanvraag

Wens je een offerte voor deze reis, vul dan onderstaand formulier in en we berekenen voor u de juiste prijs.

nReizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be