Heeft u een vraag?

Onze specialisten helpen u graag op weg met het beste reisadvies.
Bel ons op 011/22.87.67 of spring even binnen.

Eigen Autocarreizen

Gezien de huidige omstandigheden kozen we ervoor om in 2021 slechts een klein aanbod autocarreizen te plannen.  Dit ook enkele vanaf de zomer.  Onze reizen worden volledig "coronaproof georganiseerd". De filters van onze autocars kregen een grote upgrade. Vandaag zijn ze uitgerust met het nieuwste en beste filtersysteem op de markt. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat enkel nog 100% zuivere buitenlucht wordt aangezogen. Er wordt dus geen enkele luchtcirculatie doorhéén onze voertuigen meer gedaan en u bent dus zeker van zuivere buitenlucht. Op één minuut tijd is de volledige passagiersruimte voorzien van verse aangezogen buitenlucht en dit tot wel 60 a 75 keer per uur. 
Om meer afstand te bewaren in de autocars hebben we het aantal reizigers beperkt. Bovendien zullen we steeds de nodige handgels en mondmaskers voorzien.

  • Vertrek bij je thuis dankzij onze inbegrepen ophaaldienst
  • Bagage steeds inclusief
  • Annulatie- en reisverzekering inclusief voor onze autocarreizen
  • Eigen begeleiding
  • Tophotels
  • Luxe-autocar
 

Bikkelharde Coronagaranties

Onmiddellijke terugbetaling 

Onmiddellijke terugbetaling als de reis niet doorgaat wegens negatief reisadvies of rode zone. Ook als je met een coronabon
hebt betaald.

Coronaproof

Onze groepsreizen zijn coronaproof.  Wij voorzien handgels, mondmaskers … Maximaal aantal deelnemers is beperkt voor voldoende afstand in de bus.

Aangepaste autocars

De filters van de autocars kregen een grote upgrade. Vandaag zijn ze uitgerust met het nieuwste en beste filtersysteem op de markt.


Ons aanbod binnen Eigen Autocarreizen

Reizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be