Fly & Drive Kroatie
ONTDEK DE PRACHTIGE NATUUR

Ontdek Slovenië en Kroatië tijdens deze fly & Drive

Yves

Onze specialist voor deze reis

Yves

Overzicht
Meer info
Aanvraag offerte

Fly & Drive Kroatie

BLED, PLITIVICE, KRK, ROVING, CRES

Prijs op aanvraag

Programma

Vlucht

Heenreis

Vertrek met een vlucht richting Ljubljana. Er zijn vluchten van zwoel Brussel als Amsterdam. Bij aankomst op de luchthaven neemt u uw huurwagen in ontvangst en vertrek je richting Bled voor je eerste overnachting.

Dag 1
Stop

Bled

Bled, één van de mooiste meren van Euopa. Ontdek het meer tijdens een fietstocht rond het meer, of huur een bootje om te roeien naar het kerkje waar je een wens mag doen als je de klokkentoren gaat luiden. Als deze wens zal uitkomen ..... ? Maar Bled heeft veel meer te bieden dan enkel het meer, ontdek bvb het prachtige kasteel.

Dag 2
Stop

Bled

Nog een dag om Bled en omgeving te ontdekken. Wat zeker niet mag ontbreken is een bezoek aan de Vintgar kloof, een wondermooie kloof die zowel jong als oud perfect kan bezoeken langs de aangelegde paden. Het minder gekende maar ook zeer mooie meer van Bohinj is ook een aanrader, breng hier zeker een bezoek aan de waterval.

Dag 3
Stop

Zadar - Plitvice

We laten Bled achter ons en vertrekken voor een trip met als eindbestemming de Plitvice meren. Onderweg kan je de zeer mooie stad Zagreb een bezoek brengen. Het bezoek van de meren staat pas morgen op het programma zodat je als eerste het meer kan bezoeken.

Dag 4
Stop

Plitvice

Vandaag heb je een hele dag om het park te bezoeken, met de Reizen Meyers tips zal je er in slagen om foto's te maken waarop geen andere toeristen te zien zijn. Wandelingen van 6uur doe je op 3uur.
Naar mijn mening, één van de mooiste natuurfenomenen van heer Europa.

Dag 5
Stop

Krk

Via de kustweg rijden we richting het eiland Krk. Het eiland Krk is het enige eiland dat via een brug verbonden is met het vaste land. Hier verblijf je twee nachten.

Dag 6
Stop

Krk

Een hele dag om te genieten van zon, zee of strand. Of breng een bezoek aan het eiland. Het berglandschap in het zuidoosten is ruig en kaal en heeft een grijswitte kleur, als gevolg van de sterke Bura wind (noordenwind) die er blaast. Het noordwesten is prachtig groen, met bossen, akkers en veel unieke plantensoorten. Bijna de helft van alle soorten planten die in Kroatië bestaan, groeien op Krk, en er zijn zelfs plantensoorten die alleen op het eiland voorkomen en nergens anders ter wereld.

Dag 7
Stop

Rovinj

We maken een oversteek via het veerpont naar het eiland Cres, Je hebt een hele dag om dit wondermooie eiland te bezoeken, maak kennis met de olijfbomen en wijngaarden. Via een tweede overzet zetten we de tocht verder richting Rovinj

Dag 8
Stop

Rovinj

Enkele dagen om te genieten van je hotel, de zon de zee. Breng zeker een bezoekje aan het oude centrum van Rovinj

Dag 9
Stop

Ljublijana

We vertrekken terug richting Ljublijana voor een bezoek aan deze stad en de laatste overnachting van de reis.

Dag 12
Vlucht

Terugvlucht

Inleveren van de huurwagen met aansluitend de terugvlucht.

Dag 13

Meer info

Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie

Personalia

Vul onderstaande gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte

Personalia
Informatie met betrekking tot de reis

Reizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be