Hotel in de kijker Londen
LONDEN // CITY TRIP

RIU PLAZA LONDON VICTORIA

Het 
Hotel Riu Plaza London Victoria bevindt zich op een uitstekende locatie in het hart van Londen, in de wijk Westminster, op enkele meters van Victoria Station. Onze gasten kunnen genieten van de populairste bezienswaardigheden en de nabijheid van de kathedraal van Westminster, Buckingham Palace, Houses of Parliament en andere interessante plekken.

Splinternieuw hotel, opening 2023 !

Boek deze reis
Informatie
Offerteaanvraag

Hotel Riu Plaza London Victoria ****

Dit hotel in het centrum van Londen is de perfecte plaats waar vandaan u kennis kunt maken met de Britse hoofdstad en kunt genieten van optimale comfort dat de stadshotels RIU Plaza bieden. Als u op zoek bent naar een modern hotel in het centrum van Londen, dan is het Hotel Riu Plaza Victoria perfect voor een plezierreis of zakenreis.

Het Hotel Riu Plaza London Victoria biedt 435 moderne kamers en suites van superieure klasse met uitzicht op de stad. Alle verblijven zijn ontworpen om een prettige ontspanning te garanderen en zijn volledig uitgerust met voorzieningen van het hoogste niveau. U ontwaakt en kunt genieten van een compleet ontbijtbuffet om energie op te laden met vers fruit, toast en veel meer opties, waaronder vegetarisch.

Het Hotel Riu Plaza London Victoria heeft een lobbybar en restaurant waar diner à la carte wordt geserveerd. Daarnaast kunnen de gasten profiteren van een sportzaal die 24 uur per dag geopend en volledig uitgerust is met machines van de laatste generatie.

Boek deze reis

U bent nog slechts 1 stap verwijderd van uw droomvakantie.  Gelieve onderstaande formulier in te vullen en onze vakantieadviseurs maken een offerte op maat.

Reizen Meyers is HET reisbureau in de omgeving van Hasselt

Kuringen - Hasselt

Kuringersteenweg 490
3511 Kuringen-Hasselt
Tel : 011 228 767
Email: info@meyers.be